Ny avanceret teknologi er flyttet ind i NFL

NFL udvikler sig hele tiden. Der er så mange penge i sporten, så jo mere man kan gøre det underholdende for fansene og samtidigt sikrere for spillerne, desto bedre. Og nu har de taget tre spændende teknologier i brug:

 • Virtual reality
  • Med ny virtual reality kan quarterbacks trænes i forskellige taktiske spil uden at risikere liv og lemmer (hvilket QB sikkert er positiv overfor). Kan også bruges til at gense kommende modstanderes sidste kamp ‘som om man selv var på banen’. The Patriots, 49ers, Buccaneers, Vikings, Cowboys og Eagles var de første til at tage VR teknologien til sig i forsæsonen.
 • Tracking af spillere
  • I takt med at fantasy ligaer fortsætte med at stige i popularitet, bliver fans mere og mere opmærksomme på spillernes ydeevne (statistik). Så det kommer ikke som nogen overraskelse, at NFL nu har indført teknologien. I denne sæson, blev RFID system rullet ud på alle NFL stadion, herunder Wembley i London. Systemet kommunikerer trådløst med en chip, som NFL har lagt i alle spilleres skulderpuder. Fans kan tilgå data fra NFL 2015 app’en til Xbox One og Windows 10.
 • Pylon Cam
  • Pylon Cam“, er en specialbygget pylon som ligger på mållinien, og indeholder mange høj-opløselige kameraer, der registrerer et detaljeret blik ned langs sidelinjen og på tværs af målzonen.
   ESPN og CBS bruger optagelser fra pylon cam i deres udsendelser, og NFL bruger kameraet til kritiske replays omkring pylonerne

Se den fulde artikel HER