BMW kommer nu med en hjelm med hud og minicomputer

BMW HUD Helmet

BMW regner med at lancere en serieproduceret motorcykelhjelm med display. Alle former for informationer er tiltænkt at blive vist på visiret – lige fra GPS, motorcykel tilstand (olie niveau, tank etc.), hastighed, kommunikation via mobil, advarsler og meget mere. BMW estimerer, at det vil gøre motorcykel køreren 50% mere effektiv (og sikker?).

Andre har allerede en række hjelme i produktion som feks. Skully Helmet, så det er nok mere reglen en undtagelsen om få år, at se disse augmented reality hjelme på vejen.

Hvis man så inkluderer de nye tanker, om beregnede ‘farer i trafikken’ og beregning af lyssignaler som BMW også arbejder med, så vil det formentligt give markant større sikkerhed for motorcyklister fremover – og godt for det… BMW har på det seneste åbnet meget op for posen af nye spændende tiltag de arbejder med.