Hvad med en $ 28,000 e-cykel der kan køre op til 70 KMt og som er bygget til militære standarder?

Trifecta, en blomstrende aktør i den voksende industri indenfor elektriske cykler, er for nylig begyndt at producere og levere en af de mest imponerende e-cykler på markedet. Cyklerne er hurtige, stærke, holdbare, og high-tech. Men de er også meget dyre…

Trifeca cyklen
Trefeca cyklen sætter nye standarder for e-cykler

Når man læser om Trefeca, så skriver de selv: “Trefecta kom til live gennem et ønske om noget, der ikke var der. Stræben efter perfektion er den eneste måde for dem at opnå den ikke eksisterende og samtidig omdefinere e-transport industrien. Det er denne enkle, men ambitiøse mentalitet, der former hver eneste beslutning Trefecta gør.
Trefecta står for den ultimative kombination af teknologi, mobilitet og tilslutningsmuligheder; integrere disse tre elementer til at konstruere den perfekte e-cykel. Ved kun at bruge de fineste materialer ingen kompromiser blev foretaget i opførelsen af cyklen. I sidste ende opnå en sjælden balance mellem magt, funktion og design.”

 

like-on-other-bikes-there-are-various-pedal-and-seat-options
DRT Speed Pedelec modellen har en rækkevidde på 100 km og en tophastighed på 45 kmt

Trifecta e-cykler starter omkring $ 27,900 før skat, og kan i forskellige optioner komme til at koste næsten det dobbelte. Er de så det værd?

Trifecta har i øjeblikket fire forskellige modeller til rådighed i forsalg. Alle er håndlavede og bruger en “sprøjtestøbt aluminiums ramme.” Selvom alle de cykler i øjeblikket markedsføres mod forbrugerne, siger Haiko Visser, Trifects bestyrelsesformand, at Trifecta cykler oprindeligt blev udviklet med militær og politimæssigt brug i tankerne. Trifecta ønskede at sikre, at dens cykler ville være i stand til at bære 150kg’s soldater, bevæge sig over ujævnt terræn, og sørg for at det kunne tåle at blive kastet rundt, når de transporteres fra operation til operation.

trifecta-currently-has-four-different-models-available-for-pre-order-all-are-handmade-and-use-an-injection-molded-aerospace-grade-aluminum-.png
Off-Road modellen har en 55km rækkevidde og en tophastighed på 70 kmt

Trifecta mener, at militæret og politiet er de mest krævende kunder, så hvis man kan bygge et produkt, der opfylder deres barske behov, vil cyklerne kunne tilfredsstille alle. Rygtet vil vide, at en betydeligt billigere model til den ’almindelige bruger’ er på vej.

Cyklerne kan udstyres med iphone eller ipod holdere
Cyklerne kan udstyres med iphone eller ipod holdere

Er de pengene værd? tag et kig på hjemmesiden https://www.trefectamobility.com/store/ Lige nu er eneste forhandler Louwman Exclusive Cars i Holland.