Peugeot nu med i-Cockpit (store skærme i stedet for analoge visere)

Da Peugeot 208 for fire år siden blev introduceret, var den først med det, Peugeot kalder i-Cockpit. Ideen er en stor skærm midt på instrumentbordet og tydelige, men med analoge instrumenter, der skal ses hen over rattet.

Til sommer lancerer man den nye 3008, som bliver første model, hvor alle traditionelle visere i instrumenthuset erstattes af en stor farveskærm, der kan vise hastighed og nærmest alt mellem himmel og jord.

BBsImyq

To store skærme

FDM skriver, at alle kommende bilmodeller fra Peugeot får nu udskiftet de klassiske viserinstrumenter med en stor farveskærm hen over rattet samt en anden stor skærm i midten af instrumentbordet De nye… Sammen med en endnu større skærm midt på instrumentbordet styres alt i bilen via to skærme, og layout og indhold kan vælges på utallige måder. Og som noget helt nyt er alle menuer nu også på dansk.

Den nye generation af i-Cockpit bliver en vigtig del af Peugeots varemærke. Peugeots direktør, Maxime Picat var derfor klar i mælet, da Motor mødte ham ved præsentationen af i-Cockpit i den franske fabriks designcenter i Paris: Moderne teknik som det nye digitale i-Cockpit skal komme alle vores kunder til gode, og derfor bliver det standard i alle nye biler lige fra billigste version til topudgaven.

 

 

Læs mere på FDM.dk.